Wij zijn een school, bedrijf, instelling en willen op factuur betalen, kan dat?
Jazeker! U kunt in dit geval uw bestelling plaatsen via onze webshop. U kiest voor betaalwijze “vooraf overmaken”, vul uw gegevens in en plaats in het bestelproces bij “opmerkingen” dat u op factuur wil betalen. Wij sturen dan de kleden op en de factuur ontvangt u in PDF per e-mail.

Wat is de levertijd?
Speeltapijt.com hanteert op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd, met uitzondering van speeltapijten en kunstgras met een afmeting van 200x200cm en groter.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen €6.95 binnen Nederland, bestellingen boven €80.00 worden gratis verzonden.

Voor België rekenen wij €9.95 verzendkosten.

Hoe ziet de onderkant van het tapijt eruit?
Het merendeel van onze verkeerstapijten heeft een zogenaamde action backing, dit is de vervanger van het voormalige jute. Action backing is van zichzelf hard en kan op gladde vloeren gaan schuiven. Wij raden u aan om hierbij een anti-slip mat te bestellen.

De Hinkelspellen en Dartmatten zijn voorzien van een anti-slip gel backing. Deze tapijten blijven altijd keurig op hun plek.

Ben ik een anti-slip mat nodig?
Bij harde ondervloeren(tegels,laminaat,pvc etc.) raden wij een anti-slip mat aan. Dit voorkomt dat het kleed gaat schuiven.

Zijn de tapijten wasbaar?
Onze tapijten zijn beslist NIET machine wasbaar, veelal zijn ze te reinigen met een natte doek. mocht dit niet schoon worden dan raden wij een speciaal voor die vlekken een tapijtreiniger aan verkrijgbaar bij bouwmarkten.

Onderhoud?
Weinig; Wij raden aan het kleed minimaal 1 keer per week te zuigen, ook is het verstandig om het kleed niet te vaak te rollen. Als u dit wel doet, doe dit dan niet te strak.

Heeft u ook speelkleden van vloerzeil?
​Ja die hebben wij zeker! Dit zijn onze hygiënische speelmatten. U kunt ze vinden via deze link: Hygiënische speelmatten

Hoe zijn de speelkleden afgewerkt?
​Onze speelkleden worden allen omgezoomd met garen (gefestonneerd). In de meeste gevallen is dit een grijs of een zwart garen.

Van welk materiaal zijn de speelkleden vervaardigd?
De bovenzijde van de speelkleden(pool) is vervaardigd uit polyamide/nylon. Dit is een slijtvast materiaal dat geprint wordt. De hygiënische speelkleden zijn vervaardigd uit vinyl(vloerzeil).

Vanwege onze zomervakantie zijn wij weken 30-31-32 beperkt bereikbaar. De verzendingen zullen wel doorgaan, echter niet dagelijks.

Voor dringende zaken kunt u contact opnemen per whats-app 06-18639751.