Dart mat

Onze Dartmatten hebben de lengte van de professionele afstand tot het bord (237 cm). Dit voorkomt meetlinten, tape of strepen op uw vloer en staat jij altijd op de perfecte plek! Tevens biedt het bescherming tegen “bounce” pijlen die uit het dartbord op de vloer vallen. Hieronder zie je ons aanbod dartkleden. Voor welke dart mat kies jij?

Onze dart matten

De kleden is gemaakt van hoogwaardig en slijtvast materiaal en is voorzien van een anti-slip rug, zo blijft het goed op de plek liggen en hoeft deze niet gelijmd of gespijkerd te worden aan de vloer.
Een Dartmat mag niet ontbreken bij uw dartbord en past in iedere oefenkamer of mancave.

Naast de standaard groene Dartmat leveren wij ook een antraciet variant.
Deze mooie donkere kleur is iets minder aanwezig voor uw dartbord. Het heeft wel dezelfde eigenschappen.

Actie
Dartmat groen 80x237cm
Oorspronkelijke prijs was: € 32,50.Huidige prijs is: € 23,50.
Actie
Dartmat antraciet 80x237cm
Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 27,95.

Dart mat kopen

Wil jij ook tijdens dit wereldkampioenschap darts thuis een wedstrijd spelen? Wacht dan niet langer, en bestel een hoogwaardige dart mat bij Speeltapijt.com. Bestel je jouw mat vandaag voor 16:00? Dan zal deze vandaag nog worden verzonden! Wees er wel snel bij want OP=OP!

Veel gestelde vragen over onze dartmatten

Wat is de lengte van deze dart mat?

Onze Dartmatten hebben de lengte van de professionele afstand tot het bord (237 cm). Hierdoor sta jij altijd op de juiste plek!

Moet ik deze mat ‘vast’ leggen?

De kleden is gemaakt van hoogwaardig en slijtvast materiaal en is voorzien van een anti-slip rug, zo blijft het goed op de plek liggen en hoeft deze niet gelijmd of gespijkerd te worden aan de vloer. Hierdoor is het ook mogelijk om de mat weer op de ruimen wanneer deze niet wordt gebruikt!

Beschermt deze dart mat mijn vloer?

Onze matten bieden bescherming tegen “bounce” pijlen die uit het dartbord op de vloer vallen. Naast dat de dart kleden de vloer beschermen, beschermen ze ook jou dartpijlen!

Heb jij nog vragen over onze dartmatten? Neem dan contact met ons op, wij zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.